Clinic ”Formtoppa din tävlingshund”

Clinic med Ove Lind & Eva Solstrand

Fullt med hund!

Finns ett fåtal åhörarplatser kvar!

Lördagen den 28.10 samt lördagen den 25.11 kl 10-16 hålls dessa två clinicdagar i den nyöppnade inomhushallen LäraHundsporthallen i Jordbro, Stockholm. Är du intresserad av en plats i denna tävlingsfysgrupp eller vill du vara med som åhörare.

Tränar och tävlar du aktivt med din hund? Skulle du vilja nå längre inom din sport och samtidigt se till att din hund är i fysisk form att klara av att nå sin formtopp?
Då är den här satsningen något du ej bör missa!
Vi erbjuder 6 st lydnads/bruksekipage en plats i vår satsning att vid två clinics under hösten ingå i en tävlingsfysgrupp som syftar till att få hundarna att optimera sin funktion och prestation med hjälp av riktad behandling av hundens rörelseapparat samt för varje hund skräddarsydda rehabövningar. Vi tar även emot 10 st åhörare utan hund på dessa två clinic-dagar.
Vid varje clinic kommer hundarna att filmas när de utför de olika lydnadsmomenten. Därefter görs funktions- och stabilitetsanalys av hundarna samt att muskler och leder undersöks. Utifrån den information vi får från studien av hundens rörelser, stabilitet samt led- och muskelstatus, tar vi fram en riktad behandlings- och rehabplan som är unik för varje hund. Vid återträffen en månad senare utvärderas resultatet av föregående behandling samt de rehabövningar hunden fått.
Låter detta intressant?

Skynda dig att anmäla dig till Monika Lindblom på LäraHundsporthallen . Skriv ett mail till monika.larahund@telia.com där du anger ditt namn och dina kontaktuppgifter samt även din hunds namn, ras, ålder och lydnadsbakgrund. Först till kvarn gäller.
Kostnad för båda clinicdagarna är:

3000 kr med hund (6 platser)              1 plats kvar!                                         

1000 kr åhörare (10 platser utan hund)        7 platser kvar!
Syftet med fysträning av hundar…är INTE att bygga maximal muskelvolym, utan…att optimera funktion så att hundarna under många år kan fortsätta att må och röra sig bra.

Välkomna önskar:

Ove Lind, leg. kiropraktor,  hundfysioterapeut, cert DNS-terapeut (Dynamic Neuromuscular Stabilization vid Rehabilitation Prague School). http://www.jernvallenmulticenter.se

Eva Solstrand, leg. kiropraktor, cert. hundkiropraktor (International Veterinary Chropractic Association), dipl. hundmassör. http://www.hundkiropraktorn.se

Annonser