Trix – Freestyle

Freestylekurs fortsättning med Frida Binette

Plats LäraHundsporthallen Jordbro Haninge
Kostnad 2300kr
Max 6 deltagare
Anmälan och frågor till Monika.larahund@telia.com

Presentation freestylekurs fortsättning

På fortsättningskursen blandar vi trix med programbyggnad och träning. Varje deltagare får individuell tid till sitt unika program och träning. Ta därför med egen musiklåt och ev rekvisita till kursen. Det går även bra att lämna önskemål på det trix som du och din hund behöver utveckla.

Frida Binette
Jag har tränat, tävlat, undervisat och dömt freestyle sedan år 2000. Har representerat Sverige på Crufts 5 gånger, Nordiskt Mästerskap och Europa Mästerskap. Började den här resan med min bordercollie Alice som idag är en änglahund. Med Alice kom jag bland annat 2:a på Crufts 2009, Nordiska Mästare 2010 med hunden Poppy och silvermedaljör NM 2016 med Berger dés pyrenées Itchi. Vi kom även det året på 10:e plats individuellt på EM 2016 och lag silvermedaljör.

I min träning är motivationen, enkelheten och känslan viktig. Använder gärna olika belöningssignaler och targets. Välkommen till en fullspäckad helg som ger dig nya och tydliga mål i freestyle.

Välkommen med din anmälan!

_________________________________________________________________________________________

Trixkurs fortsättning med Frida Binette 

 

Presentation fortsättningskurs:

I den här kursen tar vi vara på hundens ”tassgrund” och leker vidare med olika tasstrix, både framtassar och baktassar. Vi ser nu till att jobba med trixen på avstånd, få flyt på övningen backa ifrån dig och i slalom. Vi börjar även med grunden till två olika framåt sändande men tar även lite tid till att se hur nybörjarkursens trix fungerar.
Vi startar även utmaningen med att sätta ihop flera trix efter varandra och utmanar hunden med sin uthållighet och sortering.

För att gå kursen bör du ha påbörjat din trixträning för att ha utbildat dig och hunden i temat och inlärningssteg. Tagit del och påbörjat inlärning av bl.a. slalom, snurr, hopp, sitta fint, runda föremål och dig själv, mellan, ge tass och backande.

Max 6 deltagare

Kostnad 2200kr

Plats: LäraHundsporthallen Haninge/Jordbro

Anmälan till Monika.larahund@telia.com

Annonser